Amsterdam – Een geweldige plek om met het gezin te verkennen

Amsterdam is een ideale stad om met het gezin te verkennen. Er zijn tal van parken en attracties voor iedereen, waardoor het vooral gemakkelijk is als je jonge kinderen bij je hebt om iets leuks te vinden.

Bezoek de musea van de stad voor een onvergetelijke ervaring. Het Van Gogh Museum valt op door zijn uitgebreide collectie schilderijen van de Nederlandse schilder. Ook het Rijksmuseum is een geweldige ontdekkingsplek.

Veel toeristen komen naar Amsterdam om te winkelen, maar vergeet ook niet de vele geweldige restaurants en caf├ęs in Amsterdam, waarvan er vele in het centrum liggen!

Je kunt ook een rondvaart maken. Een rondvaart is een uitstekende manier om de stad te ontdekken en beter te leren kennen.

Voor een meer ontspannen sfeer zijn er verschillende bars en clubs om uit te kiezen. Canvas, gevestigd op de bovenste verdieping van voormalige Volkskrant kantoren, richt zich op een artistiek publiek met bijpassend personeel. Ze bieden Franse/internationale gerechten tegen redelijke prijzen en een indrukwekkende cocktailkaart.

Park Duynvoet is een ideale gezinsbestemming, met een adembenemend landschap en tal van activiteiten voor iedereen tijdens het verblijf. Golfen, mountainbiken, kitesurfen, zwemmend en diverse stranden zijn ook in de buurt.

Roompot Bloemendaal aan Zee is een luxe hotel dat dicht bij het strand van Noordwijk ligt, perfect om te zwemmen en te zonnen. De kamers zijn goed uitgerust en het personeel vriendelijk en attent.

Scroll naar boven